هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

ساعات کار ادارات همدان از ۲۶ اردیبهشت تغییر کرد

  • کد خبر : 12281

صدای نهاوند:
عضو شورای شورای شهر نهاوند گفت: دانه درشت های نهاوند با پرداخت بدهی خود راه توسعه و پیشرفت نهاوند را هموار کنند در غیر این صورت اسامی آنها را منتشر می کنیم.

عبدالوحید خزایی در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند اظهار داشت: چند نفر به عنوان دانه درشت های نهاوند بیش از چندین میلیارد تومان به شهرداری نهاوند بدهکار هستند که طی سالیان گذشته نسبت به پرداخت بدهی خود اقدامی نکرده اند.
وی بیان داشت: مهمترین عامل و مانع پیشرفت و توسعه شهر نهاوند بدهی زیاد همین افراد است که شهرداری نهاوند را‌ زمین گیر کرده است.
عضو شورای شهر نهاوند گفت: شهرداری باید از تمام قدرت و اختیارات قانونی خود برای پرداخت بدهی دانه درشت ها اقدام کند در غیر این صورت لیست این افراد برای اطلاع مردم در اختیار رسانه ها و خبرنگاران قرار داده می شود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. میلاد67 گفت:

    خواهشا اعلام کن تاشاید با حرفهای شما یه کم این ساختمان ها و برج های خیابان ابوذر و آزادگانشان عقب نشینی کنند.خیابانهای نهاوند را آنطور که دوست دارند طرح ریزی می کنند باعث تراکم و ترافیک شده.

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش