اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 12119

صدای نهاوند:
اغتشاشگران و مواجب بگیران دشمنان قسم خورده انقلاب در نهاوند عصر یک شنبه به اموال عمومی و بیت المال آسیب زدند و با شکستن شیشه‌های چندین بانک به ایجاد رعب و وحشت در بین مردم پرداختند.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، عصر یکشنبه (۱۰ دی) حدود ساعت۱۷:۲۰  جمعیتی محدود  که توسط چند نفر از افراد تحریک می‌شدند، در سطح خیابان‌ ابوذر نهاوند حضور پیدا کردند.

اما از همان دقایق ابتدایی و از نحو رفتار و شعارهای آنان مشخص بود هدف این عده اعتراض و تجمع به گرانی و اوضاع اقتصادی کشور نیست.

نیروهای انتظامی، امنیتی، سپاهی و بسیجی سعی در آرام کردن فضا داشتند و از این افراد خواستند تا مطالبات خود را در فضایی آرام و توسط مراجع قانونی مطرح کنند که متاسفانه برخی افراد از درون جمعیت شروع به سردادن فریاد و شعارهای ساختارشکنانه کردند و پس از آن نیز با پرتاب چوب و سنگ به مردم و نیروهای حافظ نظم و امنیت مردم و جامعه شروع به تخریب اماکن و اموال عمومی کردند.

این افراد به سمت خودروهای مردم حمله‌ور شدند و با حمله به فردی موتورسوار ضمن صدمه‌زدن به راکب موتور‌سیکلت وی را به آتش کشیدند. این تجمع غیر‌قانونی در ساعت ۲۱ با تلاش نیروهای امنیتی انتظامی، بسیج و همکاری مردم پایان یافت.

نکته قابل توجه در این اغتشاش این موضوع بود که بعد از سر دادن شعارهای ساختار شکن این عده بسیاری از مردم از آنها فاصله گرفتند و حتی به مقابله با آنها پرداختند تا ثابت کنند اگر مشکلاتی در معیشت و اقتصاد دارند اما همواره با تمام توان پای انقلاب و نظام و ولایت ایستاده اند.

 

نکته مهم این است که افراد دستگیر شده که بعنوان لیدر در این تجمع شرکت کرده بودند؛ افراد غیربومی شهرستان نهاوند هستند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش