• کد خبر : ۱۲۰۷۱

صدای نهاوند:
فرماندار شهرستان نهاوند گفت: گمرک یکی از ظرفیت های عظیم برای ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان نهاوند است.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، کریم حمیدوند روز سه شنبه در جلسه هماهنگی راه اندازی گمرک نهاوند که با حضور مدیر کل گمرک استان، سرپرست گمرک ملایر و مسئول دفتر نماینده مردم نهاوند برگزار شد اظهار داشت: نماینده مردم نهاوند روز دوشنبه در دیدار با وزیر اقتصاد و دارایی موفق شد یکی از مطالبات اصلی مردم نهاوند را برای راه اندازی اداره گمرک در نهاوند عملی کند.

حمیدوند افزود: با توجه به اینکه شهرستان نهاوند قطب مهم کشاورزی در استان است و با توجه به اینکه قسمت عمده محصولات کشاورزی در شهرستان از قبیل گوجه فرنگی، خیار، سیب‌زمینی، سیب، گشنیز، لبنیات به کشورهای همسایه از جمله عراق صادر می‌شوند و همچنین وجود کارخانه‌های مهمی از قبیل کارخانه سیمان، کارخانه مالت و کارخانه تولید روغن که عمده محصولات این کارخانجات نیز صادر می‌شوند وجود گمرک و یا شعبه‌ای از گمرک در شهرستان لازم است.

وی افزود: متأسفانه به لحاظ عدم وجود گمرک در شهرستان نهاوند عمده‌ترین صادرات شهرستان نهاوند از طریق مبادی گمرکی شهرهای همجوار از جمله ملایر و همدان انجام می‌گیرد که همین امر تولیدکنندگان شهرستان را با مشکلات زیادی روبه‌رو کرده است.

وی بیان داشت: با احداث گمرک در شهرستان ظرفیت تولید بیشتر خواهد شد و قطعا باعث ایجاد رونق اقتصادی زیادی در شهرستان می‌شود و ارزآوری خوبی برای شهرستان در پی خواهد داشت و دست دلالان و واسطه‌ها از تولیدات شهرستان کوتاه خواهد شد.

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. احمدی گفت:

    یعنی مردم نهاوند پولدار می شوند یا دوباره دلالان پولهای صادراتی رو می خورند.

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن