اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 12056

صدای نهاوند:
فرماندار نهاوند در خصوص تخلیه خاک و نخاله های ساختمانی در خارج از مراکز دفع و پردازش پسماندهای عمرانی در حاشیه جاده های ورودی و خروجی نهاوند هشدار داد.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، کریم حمیدوند در حاشیه بازدید از محورهای ورودی و خروجی نهاوند اظهار داشت: با هر گونه تخلیه غیرمجاز نخاله های ساختمانی توسط رانندگان وسایل نقلیه اعم از کامیون داران و یا تراکتور داران در حاشیه معابر، مبادی ورودی شهر و اراضی بایر در شهر نهاوند از طریق مراجع ذیربط قاطعانه و قانونی برخورد خواهد شد.

حمیدوند با بیان اینکه تخلیه غیرمجاز خاک و نخاله و ضایعات ساختمانی علاوه بر ایجاد اثرات مخرب زیستی محیطی و نازیبایی‌های بصری، آلودگی محیط زیست و بیماری‌های مختلف را نیز در پی خواهد داشت، عنوان کرد: از سوی دیگر وجود خاک و نخاله‌های ساختمانی در مجاورت بلوار ها و معابر شهری امکان بروز حادثه را به ویژه در شب افزایش داده است.

وی با اشاره به اینکه طی ماههای گذشته عملیات جمع آوری وپاکسازی نخاله های ساختمانی درچند نوبت در حاشیه معابر صورت گرفته است اظهار کرد متاسفانه پس از اقدامات لازم از سوی شهرداری برای پاکسازی محل ، مجددا شاهد تخلیه نخاله توسط رانندگان وافراد متخلف هستیم که این امر چهره شهر را مخدوش ومشکلاتی را فراهم نموده است.

فرماندار نهاوند هشدار داد با تشکیل اکیپ‌های ویژه، به صورت نامحسوس،  با افرادیکه برخلاف قانون مدیریت پسماند اقدام به تخلیه نخاله چه در محدوده شهری وچه در حاشیه شهر می کنند وموجب مخدوش شدن منظر شهری شوند ،از طریق مراجع ذیربط قاطعانه برخورد خواهد شد.

 

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش