اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 12014

صدای نهاوند:
استاد حوزه و دانشگاه گفت: علم دانشگاه‌ها و علم حوزه‌ها هر دو علم دینی است و در حال حاضر مشکل جامعه ما این است که حوزه‌ها و دانشگاه‌ها به طور جداگانه به تولید علم می‌پردازند.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، حجت‌الاسلام عباس نصیری‌فرد در مراسم روز وحدت حوزه و دانشگاه که با حضور دانشجویان، طلبه‌ها، استاتید و مسئولان شهرستان نهاوند در محل سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نهاوند برگزار شد، اظهار داشت: امروز در همه حوزه‌‌ها از جمله حوزه‌های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و غیره باید حوزه‌های علمیه مبانی ارائه بدهند و دانشگاه‌های ما بر اساس این مبانی مدل و الگو در جامعه ارائه بدهند.

نصیری‌فرد گفت: وحدت بین حوزه و دانشگاه یعنی این‌که ما امروز باید تولید علم کنیم و باید بدانیم که امروز اجتهاد پروری و وحدت بین حوزه و دانشگاه نیاز اصلی بشریت است.

استاد دانشگاه تهران گفت: امروزه ارتباط بین دانشگاه و صنعت در کشور ما کمرنگ شده است و این جای تاسف دارد که در کشور ما نخبگان در بهترین دانشگاه‌ها تعلیم می‌بینند و با وجود این‌که پول بیت‌المال را خرج نخبه‌ها می‌کنیم اما آن ها به کشورهای دیگر مهاجرت می‌کنند.

وی بیان کرد: وام‌های ما با سودهای بالا در بانک‌های پرداخت می‌شوند و اقتصاد ما یک اقتصاد سرمایه‌داری است و همه این‌ها به خاطر این است که وحدت بین حوزه و دانشگاه در کشور ایجاد نشده است در حالی که حوزه‌های علمیه در کشور باید در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، خانواده‌ مبانی تولید کنند و دانشگاه‌ ها از این مبانی الگو ارائه دهند.

نصیری فرد عنوان کرد: اگر امروز در کشور ما اکثریت غریب به اتفاق مردم از امنیت کشور رضایت دارند اما در مسائل اقتصادی ناراضی هستند به دلیل این است که مبانی اقتصادی ما مبانی اسلامی نیست و بانک‌های ما به جای این‌که یک مرکز خدمات‌رسانی محسوب شوند به عنوان یک مرکز تجاری محسوب می‌شوند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش