هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

ساعات کار ادارات همدان از ۲۶ اردیبهشت تغییر کرد

  • کد خبر : 11687

صدای نهاوند:
فرماندار نهاوند از واژگونی تانکر حمل بنزین در جاده کمربندی نهاوند-بروجرد تقاطع روستای جهان آباد خبر داد.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، کریم حمیدوند با اعلام این خبر گفت: ساعت ۱۵ و ۱۵ دقیقه بعداز ظهر امروز (چهارشنبه) ۲۴ آبان، در جاده کمربندی نهاوند-بروجرد تقاطع روستای جهان آباد تریلی حامل سوخت بنزین به علت ترکیدگی لاستیک واژگون شده است. 

حمیدوند افزود: به محض اطلاع ستاد بحران شهرستان نهاوند و با توجه به احتمال انفجار بنزین عوامل آتش نشانی شهرهای ملایر، نهاوند، برزول، گیان و فیروزان، هلال احمر، پلیس راه، اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای، فوریت های پزشکی، نیروی انتظامی و شرکت نفت در محل حادثه حاضر و عملیات تخلیه بنزین را برای جلوگیری از انفجار و آتش سوزی آغاز کردند.

 

 

وی افزود: بعلت شرایط ویژه و احتمال انفجار و آتش سوزی عوامل پلیس راهدر محل حضور و جاده محل حادثه را مسدود کردند تا عملیات تخلیه بنزین انجام شود.

فرماندار نهاوند بیان داشت: با اعزام یک گروه ویژه از همدان جهت عملیات تخلیه بنزین و کف پاشی عملیات تخلیه از ساعت ۱۶:۳۰ آغاز و تا ساعت ۱۹:۳۰ ادامه داشت.

کریم حمیدوند گفت: بعد از پایان عملیات و ایمن شدن جاده راه عبور و مرور خودرها باز و خودرو تریلی هم با جرثقیل سنگین از محل حادثه خارج و به پارکینگ منتقل شد.

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش