هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

ساعات کار ادارات همدان از ۲۶ اردیبهشت تغییر کرد

  • کد خبر : 11597

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی:

۵۰۰ تن سیب در سردخانه دولتی نهاوند نگهداری می شود

صدای نهاوند:
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کمبود سردخانه نگهداری میوه مهمترین دغدغه باغداران نهاوند است افزود: 500 تن سیب در سردخانه دولتی نهاوند نگهداری می شود.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، حسن بهرام نیا صبح یک شنبه ۱۴ آبان ماه در حاشیه بازدید از سردخانه دولتی ۲ هزار تنی نهاوند اظهار داشت: باغدران نهاوند سالانه بیش از ۴۰ هزار تن سیب تولید می‌کنند، اما متأسفانه دو سردخانه نهاوند درمجموع ظرفیت نگهداری چهار هزار و ۵۰۰ تن سیب را دارند.

بهرام نیا گفت: متأسفانه به علت کمبود سردخانه در شهرستان نهاوند، محصول سیب کشاورزان روی زمین می‌ماند و یا توسط دلالان با پایین‌ترین قیمت خریداری می‌شود به همین علت ایجاد سردخانه‌های جدید در نهاوند موجب جلوگیری از این موضوع می‌شود.

وی افزود: نهاوند دارای یک سردخانه دولتی با ظرفیت اسمی ۲هزارتنی است که بیش از ۱۰ سال است در آن گوشت و مرغ نگهداری می شده است اما امسال با توجه به نیاز باغداران و کمبود سردخانه با معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی صحبت کردیم و مقرر شد ۵۰۰ تن سیب در سردخانه دولتی نهاوند در دمای بالای صفر نگهداری شود.

نماینده مردم نهاوند افزود: ما در زمینه کشاورزی و باغداری در شهرستان نهاوند ظرفیت‌های زیادی داریم و باید کمک کنیم که از این ظرفیت‌ها نهایت استفاده را ببریم و تلاش کنیم که کشاورزان این شهرستان توانمند شوند و انگیزه آن‌ها بالا برود.

بهرام نیا بیان داشت: ایجاد سردخانه‌های جدید در نهاوند دست دلالان و سودجویان را کوتاه می‌کند و این شهرستان را به‌عنوان قطبی مهم در عرصه صادرات محصولات کشاورزی مطرح خواهد کرد.

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش