افزایش اجاره‌بهای منازل مسکونی بیش از ۲۵ درصد نسبت به سال قبل (در مبلغ رهن و اجاره) در نهاوند ممنوع می‌باشد

صرف برگزاری جلسات بدون خروجی ملموس قابل قبول نیست/ مردم باید نتیجه نظارت‌ها، بازرسی‌ها و تصمیمات مسئولان را در بازار و بر سر سفره خود احساس کنند

فعالیت قرارگاه نظارت بر بازار در نهاوند؛ ۳۲ تیم در میدان رصد و پایش قیمت‌ها

ممنوعیت دریافت هزینه تحت عنوان ورودی در سراب گیان نهاوند با دستور دادستان شهرستان نهاوند

هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

  • کد خبر : 11526

صدای نهاوند:
همزمان با سراسر کشور ۹ عضو اصلی و علی البدل شورای هیات مذهبی شهرستان نهاوند انتخاب شدند.

به گزارش صدای نهاوند، حجت الاسلام موسی محبی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نهاوند اظهار داشت: انتخابات پنجمین دوره شورای هیئت‌های مذهبی شهرستان نهاوند همزمان با سراسر کشور از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ امروزجمعه ۵ آبان در محل سازمان تبلیغات اسلامی نهاوند برگزار شد.

وی افزود: در این انتخابات بیش از ۱۸۰ هیات مذهبی می‌توانستند در این انتخابات شرکت کنند که در نهایت نمایندگان ۹۴ هیات مذهبی شهرستان نهاوند شرکت کردند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی نهاوند اظهار داشت: در این انتخابت از هر هیات دارای کد و شناسه سیستمی یک نفر می‌توانست در رای گیری شرکت کند و از بین ۱۳ نفر نامزد انتخابات ۷ نفر به عنوان عضو اصلی و ۲ نفر به عنوان عضو علی البدل معرفی شدند.

محبی بیان کرد: در پایان با حضور نمایندگان فرمانداری نیروی انتظامی معتمدان محلی و بازرسان و ۹۴ هیات شرکت کنندبه ترتیب آقایان محمد کریم بحیرایی با ۶۸ رای -محمد قیصری با ۴۲ رای -خلیل تنیج با ۳۹ رای -حسین سیف با ۳۷ رای-خانم اشرف سیف با ۳۴ رای -محمد ظفری با ۳۲ رای و میرحیدر سهرابی با ۲۷ رایبه عنوان اعضای اصلی شورای هیات‌های مذهبی شهرستان نهاوند به مدت ۴ سال انتخاب شدند.

همچنین آقایان:اکبر گودرزی با ۲۷ رای و علی خزایی با ۲۵ رای به عنوان اعضای علی البدل انتخاب شدند.

لازم به ذکر است رای آقایان اکبر گودرزی و میرحیدر سهرابی با هم برابر بود که بر اساس قانون بین آن‌ها قرعه کشی شد و آقای سهرابی به عنوان نفر هفتم معرفی شد.

وی افزود: شهرستان نهاوند دارای ۲۵۰ هیات مذهبی می‌باشد که تاکنون ۱۸۰ هیات آن داری شناسه و کد سیستمی می‌باشند و مابقی آن‌ها در حال انجام شدن است.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش