هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

ساعات کار ادارات همدان از ۲۶ اردیبهشت تغییر کرد

  • کد خبر : 11404

صدای نهاوند:
رئیس اداره حمل و نقل و پایانه های نهاوند گفت: روزانه بیش از 2 هزار وسیله نقلیه سنگین در جاده نهاوند-نورآباد تردد می کنند.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، محمد موسی مومنی روز دوشنبه در حاشیه بازدید از جاده نهاوند-نورآباد در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند اظهار داشت: روزانه بیش از ۲ هزار وسیله نقلیه سنگین در جاده نهاوند-نورآباد بعلت حمل سیب زمینی به همدان و استان های همجوار از این جاده تردد می کنند.

مومنی گفت:  محور نهاوند- نور آباد یکی از جاده های حادثه خیز شهرستان نهاوند به شمار می رود که وجود پیچ های خطرناک و غیراستاندارد و عرض کم این جاده  از عوامل بروز سوانح در این جاده محسوب می شوند.

وی با اشاره به این موضوع که کاربری این جاده فرعی مالرو بوده و نمی توان آن را جزو جاده های اصلی محسوب کرد اما با این وجودهم اینک اتوبوس و تریلی از این محور تردد دارند، افزود: علت افزایش استفاده از این مسیر غیراستاندارد کوتاه شدن راه است تا جایی که برای تردد به بروجرد و تهران این مسیر کوتاهترین و نزدیکترین راه برای اهالی این منطقه به شمار می رود.

رئیس اداره حمل و نقل و پایانه های نهاوند در پایان گفت: با توجه به خطرناک بودن این محور از رانندگان وسایل نقلیه تقاضا مندیم به هشدارها و راهنمایی های پلیس راه و عوامل راهداری توجه و ضمن رعایت  قوانین راهنمائی و رانندگی به علت ترافیک سنگین و نیمه  سنگین با حوصله و صبر و ارامش رانندگی کنند.

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش