هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

ساعات کار ادارات همدان از ۲۶ اردیبهشت تغییر کرد

  • کد خبر : 11344

صدای نهاوند:
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تغییر بسیاری از استانداران در استان‌ها تصریح کرد: درباره استان همدان هم تصمیم همین بود اما با بررسی‌های انجام گرفته، مشخص شد تغییر استاندار به نفع استان همدان نیست.

به گزارش صدای نهاوند، محمد کاظمی به آرامش حاکم بر کشور پس از گرفتن رأی اعتماد وزرای دولت از نمایندگان مجلس شورای اسلامی اشاره و خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی با گروه‌ها و دسته‌بندی‌های سیاسی متفاوت به دولت و وزرای روحانی رأی اعتماد بالایی دادند و مفتخریم وزیری که بالاترین رأی اعتماد را از مجلس گرفت دکتر هاشمی بود که حقش هم همین بود.

کاظمی با اشاره به تغییر بسیاری از استانداران در استان‌ها تصریح کرد: درباره استان همدان هم تصمیم همین بود اما با بررسی‌های انجام گرفته و ملاحظه تمامی جهات و کارنامه استاندار و برنامه‌های او برای آینده استان، احساس کردیم تغییر استاندار به نفع همدان نخواهد بود و تلاش کردیم باقی بماند البته باید تغییراتی در تیم کاریش به منظور انسجام بیشتر ایجاد کند.

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش