انجام عمل موفقیت آمیز جراحی پیوند عروق کاروتید در بیمارستان آیت ا..‌. علیمرادیان نهاوند

ضریب نفوذ گاز رسانی در نهاوند صددرصد است/۷۰ هزار ۷۰۰ مشترک گاز خانگی، صنعتی و تجاری در نهاوند وجود دارد

اقامتگاه پزشکان بیمارستان شهید آیت الله قدوسی نهاوند بزودی به بهره برداری می رسد

طرح ویژه تشدید برخورد با موتور سواران متخلف وخودروهای فاقدپلاک در نهاونداجرا می شود

مسئولان در بین مردم و در میدان عمل باشند/ در اتاق نشستن و نامه‌نگاری مشکل مردم را حل نمی‌کند

مدیرانی که نمی توانند کار کنند، استعفا بدهند/وضعیت پروژه ها در نهاوند مناسب نیست

۲۵درصد ماهی قزل کشور را نهاوند تولید می شود

کشف ۵ فقره سرقت در نهاوند

جشنواره شیلات نهاوند قطب آبزی پروری غیر ساحلی کشور برگزار می شود

نهاوند از نظر بهره‌مندی از تجهیزات پزشکی در جایگاه هفتم استان همدان قرار دارد

  • کد خبر : 11314

صدای نهاوند:
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه نبود پزشک متخصص متقاضی برای طبابت علت کمبود پزشک متخصص در درمانگاه نهاوند است، گفت: تا کنون هیچ پزشک متخصصی برای طبابت در این درمانگاه متقاضی نیست.

به گزارش صدای نهاوند، حسن عروتی‌موفق با اشاره به اینکه روزانه ۴۵۰ بیمار به درمانگاه تأمین اجتماعی نهاوند مراجعه می‌کند، اظهار کرد: ظرفیت این درمانگاه متشکل از ۴ پزشک عمومی، ۲ پزشک داروساز و یک دندانپزشک کامل است و به دنبال تخصصی کردن این درمانگاه هستیم.

وی تصریح کرد: با تخصصی شدن درمانگاه تأمین اجتماعی نهاوند می‌توانیم در رشته‌های اطفال، داخلی و زنان پزشک متخصص جذب کنیم که در این رابطه فراخوانی توسط سازمان منتشر شده و مکاتباتی با دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفته اما تا کنون پزشکی متقاضی نبوده است.

عروتی‌موفق با اشاره به اینکه وزارت بهداشت در توزیع پزشک طرحی برای درمانگاه‌های تأمین اجتماعی سهمیه قائل نیست، افزود: در برنامه پنجم و ششم توسعه موضوع کمبود پزشک در درمانگاه‌های تأمین اجتماعی در اولویت مناطق مورد توجه قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: درمانگاه نهاوند با تمام ظرفیت خدمات ارائه می‌دهد اما تنها مشکل این درمانگاه جذب پزشک متخصص است که با وجود پیگیری هنوز انجام نشده است.

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی استان همدان اظهار کرد: براساس سطح‌بندی سازمان تأمین اجتماعی به شهرهایی که بین ۳۰ تا ۵۵ هزار بیمه شده دارد، یک درمانگاه عمومی تعلق می‌گیرد که شهرستان نهاوند شامل این موضوع است.

وی با تأکید بر اینکه خدمات سازمان تأمین اجتماعی به دو صورت درمان مستقیم و غیرمستقیم است، یادآور شد: خدمات درمان مستقیم در مراکز ملکی سازمان تأمین اجتماعی صورت می‌گیرد که در بسیاری شهرستان‌ها از جمله بهار، کبودراهنگ، فامنین و قهاوند وجود ندارد.

عروتی‌موفق با بیان اینکه ۴۲ درصد شهروندان استان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند، گفت: انتظار است همه بیمه‌شدگان از خدمات درمان مستقیم سازمان استفاده کنند در حالیکه تعداد مراکز ملکی سازمان کمتر از تعداد بیمه‌شدگان است.

وی با اشاره به اینکه در حدود ۸۰۰ مرکز درمانی و خصوصی با سازمان تأمین اجتماعی قرارداد دارند، تصریح کرد: کل خدمات درمانی فقط محدود به درمانگاه‌های تأمین اجتماعی نیست به طوریکه بیمه‌شدگان این سازمان می‌توانند با مراجعه به سایر مراکز درمانی و مطب‌ها از خدمات درمان مستقیم استفاده کنند./ایسنا

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش