انجام عمل موفقیت آمیز جراحی پیوند عروق کاروتید در بیمارستان آیت ا..‌. علیمرادیان نهاوند

ضریب نفوذ گاز رسانی در نهاوند صددرصد است/۷۰ هزار ۷۰۰ مشترک گاز خانگی، صنعتی و تجاری در نهاوند وجود دارد

اقامتگاه پزشکان بیمارستان شهید آیت الله قدوسی نهاوند بزودی به بهره برداری می رسد

طرح ویژه تشدید برخورد با موتور سواران متخلف وخودروهای فاقدپلاک در نهاونداجرا می شود

مسئولان در بین مردم و در میدان عمل باشند/ در اتاق نشستن و نامه‌نگاری مشکل مردم را حل نمی‌کند

مدیرانی که نمی توانند کار کنند، استعفا بدهند/وضعیت پروژه ها در نهاوند مناسب نیست

۲۵درصد ماهی قزل کشور را نهاوند تولید می شود

کشف ۵ فقره سرقت در نهاوند

جشنواره شیلات نهاوند قطب آبزی پروری غیر ساحلی کشور برگزار می شود

نهاوند از نظر بهره‌مندی از تجهیزات پزشکی در جایگاه هفتم استان همدان قرار دارد

  • کد خبر : 10975

صدای نهاوند:
مدیر مرکز رشد و نوآوری و رئیس آموزشکده فنی پسران نهاوند گفت: مطالبات و رایزنی‌ها برای تأسیس آموزشکده فنی دختران نهاوند انجام گرفته که به منظور تأمین زیرساخت‌های لازم، اقداماتی در حال انجام است که امیدواریم در سالتحصیلی 97 این آموزشکده تأسیس و با پذیرش دانشجو راه‌اندازی شود.

به گزارش صدای نهاوند، واحد قیاسی سه‌شنبه ۳۱ مرداد در خبرنگاران، در رابطه با ارتقای جایگاه آموزشکده در بُعد آموزشی و برنامه‌های در دست اقدام اظهار کرد: آموزشکده فنی نهاوند دارای ۴ رشته است که به منظور توسعه رشته‌ها با رایزنی‌های نماینده نهاوند در مجلس و رئیس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای موفق به اخذ یک رشته دیگر شده‌ایم که از او مهرماه امسال در این رشته دانشجو ‌پذیرش می‌شود.

وی افزود: همچنین اقداماتی در توسعه رشته‌ها از جمله مقطع کارشناسی در چند رشته انجام گرفته که دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای در این رابطه قول مساعد داده است.

قیاسی با بیان اینکه آموزشکده فنی یک دانشگاه مهارت‌محور است نه تئوری، عنوان کرد: در حال حاضر آموزشکده فنی پسرانه نهاوند در ۵ رشته کاردانی کامپیوتر نرم‌افزار، کاردانی کامپیوتر IT ، برق الکترونیک، برق تأسیسات و شهرسازی دانشجو پذیرش می‌کند و مشغول به تحصیل هستند.

وی در رابطه با توسعه طرح‌های عمرانی آموزشکده فنی نهاوند نیز تصریح کرد: به منظور بسط و توسعه فضای فیزیکی این مرکز آموزشی و ارتقای فضای کارگاهی تعداد ۵ باب کارگاه در فضای پشت ساختمان آموزشی در دست ساخت داریم که پیش‌بینی می‌شود در نیمه دوم شهریورماه امسال به بهره‌برداری برسد و دانشجویان جدیدالورود بتوانند از این فضا استفاده کنند.

قیاسی همچنین از مهمترین دستاوردهای مرکز نوآوری نهاوند از بدو تأسیس تا کنون یاد کرد و گفت: مرکز نوآوری شهرستان نهاوند که در بهمن‌ماه سال ۹۵ راه‌اندازی شده، اهدافی از جمله پذیرش ایده‌های نو و خلاقانه، ثبت و تجاری‌سازی آن را در راستای اقتصاد مقاومتی و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان پیگیری می‌کند و در این راستا تا کنون گارگاه آموزشی از ایده تا بازار کار را برگزار کرده و نتایج خوبی داشته است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۴۰۰ دانشجو در آموزشکده فنی مشغول هستند که از این تعداد، ۲۰۰ دانشجو غیربومی‌اند، یادآور شد: مهمترین برنامه‌های دانشکده در ارتقاء، تکمیل و تجهیز ات آزمایشگاهی و کارگاهی است که در راستای تجهیزات کارگاهی اقدامات خوبی انجام گرفته است.

قیاسی در رابطه با اینکه آموزشکده فنی چه اهدافی را در راستای تحقیقات و پژوهش دنبال می‌کند، اظهار کرد: در راستای ارتقای تحقیق و پژوهش اقدامات قابل قبولی انجام گرفته است به طوریکه نخستین کنفراس برق و الکترونیک شهرستان در بهمن‌ماه ۹۵ برگزار شده و سمینار مهندسی شهرسازی در آذرماه ۹۶ از برنامه‌های آینده و در دست اقدام مرکز است./ایسنا

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. وحید گفت:

    سلام . من سال ۸۶ در این دانشکده قبول شدم . یادش بخیر …

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش