• کد خبر : ۱۰۹۳۴

صدای نهاوند:
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند گفت: یک واحد دندانسازی که در امور دندانپزشکی مداخله می کرد، توسط کارشناسان نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند پلمب شد.

به گزارش صدای نهاوند، به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند مومنعلی دارابی اظهار کرد: عصر دیروز یک واحد دندانسازی که در امور دندانپزشکی مداخله کرده بود توسط کارشناسان نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان شهرشتان نهاوند پس از جمع آوری تجهیزات دندانپزشکی پلمب شد.

 
وی افزود: به منظور جلوگیری از این مداخله ها و برخورد با این موضوع واحد معاونت درمان شبکه بهداشت همواره فعال بوده و با سرکشی های پی در پی به صورت آشکار و پنهان در راستای مقابله با این مداخلات می کوشد.
 
دارابی عنوان کرد: این واحد دندانسازی در یکی از مناطق شهر نهاوند مستقر بود که فرد دندانساز اقدام به درمان غیرمجاز مردم می کرد که با دستور مقام قضایی و با حضور نیروی انتظامی، توسط کارشناسان نظارت بر درمان شبکه بهداشت پلمب شد.

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن