اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 10807

صدای نهاوند:
همزمان با شب میلاد با سعادت امام رضا(ع) ، مسجد خیرساز روستای تپه یزدان بخش خزل نهاوند با حضور جمعی ازمسئولان به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، بخشدار بخش خزل در مراسم افتتاح مسجد قمر بنی هاشم(ع) روستای تپه یزدان  نهاوند گفت: این مسجد در زمینی به مساحت ۶۰۰ متر مربع و با زیربنای ۴۰۰ متر مربع  با کمک خیرین و اهالی روستای تپه یزدان با اعتبار بالغ بر ۸۰ میلیون تومان احداث شده است.

روح الله سلگی گفت: مردم روستای تپه یزدان برای ساخت این مسجد بیش از ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کمک نقدی کردند و تمام کار ساخت این مسجد هم توسط اهالی روستا انجام شده است.

سلگی گفت: یکی از روحانیون مستقر در تهران ۲۵ میلیون تومان و خیرین بخش خزل نهاوند هم ۲۸ میلیون تومان به ساخت مسجد قمر بنی هاشم(ع) روستای تپه یزدان کمک کردند.

وی بیان داشت: سرویس بهداشتی، قسمت آبدارخانه و آشپزخانه این مسجد هنوز به طور کامل احداث نشده است که به کمک خیرین برای تکمیل آنها نیاز است.

وی افزود: روستای تپه یزدان از روستاهای بخش خزل نهاوند است که دارای ۴۲ خانوار با جمعیتی بیش از ۱۴۰ نفر است.

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش