حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 10580

صدای نهاوند:
سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران شهرستان نهاوند از برگزاری کارگاه آموزش تخصصی «سازنده ظروف تزئینی چوبی» برای اولین بار در شهرستان نهاوند خبرداد.

به گزارش صدای نهاوند، لیلا شهبازی از برگزاری کارگاه آموزش تخصصی «سازنده ظروف تزئینی چوبی» برای اولین بار در شهرستان نهاوند خبرداد.

سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران شهرستان نهاوند گفت: این کارگاه آموزشی به منظور ایجاد مهارت و توانایی برای احراز شغل، حرفه و کسب و کار به افراد ارائه می‌شود و باعث افزایش کارآیی فرد شده و همچنین موجب کاهش هزینه و افزایش کیفیت زندگی خواهد شد.

شهبازی ادامه داد: سازنده ظروف تزئینی چوبی شغلی از رشته های صنایع چوب است که بانوان شرکت کننده اموری از قبیل بکارگیری ابزار، آماده سازی مواد اولیه، انتقال طرح، کار با ابزار برقی، ساخت و بکارگیری اتصالات، پرداخت کاری، رنگ کاری و ساخت پروژه را فرا می گیرند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. علی فریادرس گفت:

    درود بر کارافرینان

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش