• کد خبر : ۱۰۳۴۷

صدای نهاوند:
رئیس اداره ورزش و جوانان نهاوند با بیان اینکه از این پس تمامی هیئت‌های ورزشی آقایان و بانوان ارزیابی می‌شود و در هیئت‌های بی‌تحرک و کم‌کار تغییراتی اساسی ایجاد خواهد شد، گفت: سکان هیئت‌های ورزشی به دست نیروهای جوان و قهرمانان سپرده می شود.

محرم روزبه در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند اظهار داشت: در حال حاضر ۴۱ هیئت ورزشی فعال و ۳ هیئت غیرفعال ویژه آقایان و ۳۵ هیئت ورزشی فعال و سه هیئت غیرفعال در بخش بانوان در نهاوند وجود دارد.

روزبه 

با اشاره به مدال‌های کسب‌شده سال گذشته توسط ورزشکاران نهاوند گفت: سال گذشته ورزشکاران این شهرستان ۱۳۲ مدال کشوری و ۷ مدال بین‌المللی در رشته‌های مختلف کسب کردند و علاوه بر این دو نفر به‌عنوان مربی و ۴ نفر به عناوین داور به تیم‌های ملی و اردوهای بین‌المللی دعوت‌شدند.

روزبه بابیان اینکه در حال حاضر ورزشکاران این شهرستان در ۹ تیم لیگ‌های ورزشی حضور دارند، گفت: سال گذشته ۲۸ نفر از ورزشکاران این شهرستان به اردوی تیم ملی دعوت و ۱۰ نفر از آن‌ها به عضویت تیم‌های ملی درامدند.

وی با اشاره به بدهی ۵۰ میلیونی این اداره به دستگاه‌های اجرایی بیان کرد: خوشبختانه با پیگیری‌های صورت گرفته ۲۵ میلیون تومان از این بدهی که مربوط به حامل‌های انرژی بود، تسویه شد.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن