حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 10311

صدای نهاوند:
مدیر فنی و عمرانی بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع) از افتتاح یادمان شهدای تپه ابوذر نهاوند در هفته دفاع مقدس خبر داد.

به گزارش صدای نهاوند، به نقل از روابط عمومی سپاه انصارالحسین همدان،‌ علی‌اصغر رحیمی اظهار داشت: کمیته فنی ساماندهی گلزارهای مطهر شهدا و یادمان‌های شهدای گمنام، سال گذشته ساخت یادمان شهدای گمنام تپه ابوذر نهاوند را به بسیج سازندگی سپاه انصار الحسین(ع) واگذار کرد.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه چند سالی بود که متوقف شده بود و هیچ پیشرفتی نداشت، به محض واگذاری این پروژه به بسیج سازندگی استان، اقدامات لازم برای طراحی و اجرای یادمانی را در دستور کار قرار دادیم که بی‌شک یکی از مفهومی‌ترین یادمان‌های شهدای گمنام در کشور خواهد بود.

مدیر فنی و عمرانی بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع) همدان اظهار داشت: ساخت المان در ۷۰۰ متر مربع، تاکنون ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی با اشاره به اعتبارات پروژه تصریح کرد: در این مدت ۲۰۰ میلیون تومان از کل اعتبار ۴۵۰۰ میلیون تومانی پروژه تامین شده است.

رحیمی خاطرنشان کرد: اگر مابقی اعتبار پروژه به موقع تامین شود، شاهد افتتاح و بهره‌برداری یادمان شهدای گمنام تپه ابوذر در هفته دفاع مقدس سال جاری خواهیم بود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. مهیار گفت:

    باغ موزه دفاع مقدس درست کنید ۱۰۰ سال طول میکشه.

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش