حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 10300

صدای نهاوند:
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی از ایجاد پایگاه ملی در نهاوند برای پیگیری کاوش معبد لائودیسه خبر داد.

به گزارش صدای نهاوند، حسن بهرام نیا به منظور پیگیری مسائل حوزه میراث فرهنگی و گردشگری نهاوند با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی گردشگری کشور” دیدار کرد.

بهرام نیا در حاشیه این دیداراظهار داشت: در این دیدار، مطالبات قبلی در خصوص توجه به آثار و میراث کهن شهرستان از جمله بحث تامین اعتبار جهت ادامه فعالیت کاوش معبد لائودیسه، مطرح شد که ریاست محترم سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور نیزبر پیگیری مسائل قبلی و اجرای تعهدات قبلی سازمان، همچنین ضرورت توجه و رسیدگی  به بناهای تاریخی و ظرفیت گردشگری شهرستان نهاوند تاکید کردند.

وی افزود: در خصوص پیگیری جذب اعتبار مورد نیاز برای شروع مجدد کاوش در معبد لائودیسه، مقررشد که پایگاه ملی در شهر نهاوند ایجاد و مسائل مربوط به این پروژه از طریق آن پیگیری شود. 

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی در خصوص ساماندهی تپه باستانی گیان و باباقاسم و بهسازی مسجد و حمام حاج آقا تراب بیان داشت: دستور تامین اعتبار اجرای طرح های فوق در سال جاری صادر شد که مراتب باید از طریق ادره کل میراث فرهنگی و ریاست اداره مذکور در شهرستان نهاوند پیگیری شود. 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش