اجرای دقیق وقف‌نامه بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان نهاوند یک تکلیف قانونی است

محکومیت یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریالی برای خرید ۳۵ کیسه آرد یارانه ای در نهاوند

تمامی پروژه های مسیر زائران اربعین در شهرستان نهاوند تا ۱۷ مرداد تعطیل است

حمایت گسترده مردم نهاوند از رویکرد قاطع دادستان در صیانت از حقوق عامه

کشف ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق در نهاوند

پیشنهاد تفاهم‌نامه طرح امین؛ گام جدید کمیته امداد و مرکز نیکوکاری صدای نهاوند برای حمایت از نیازمندان

تشکیل پرونده قضایی برای شرکت پیمانکاری اداره راه به علت برداشت غیر مجاز شن و ماسه از رودخانه حرم اباد

اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

  • کد خبر : 10244

صدای نهاوند:
سازمان خصوصی سازی نکاتی را در مورد ثبت شماره شبا توسط مشمولان دریافت سود سهام عدالت اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، سازمان خصوصی سازی اعلام کرد: برای دریافت سود سهام عدالت سالیانه توسط مشمولان سهام عدالت موارد زیر باید مورد توجه مشمولان قرا بگیرد:

– برای اخذ شماره شبا بانکی ضرورتی به افتتاح حساب جدید در بانک ها نیست و حساب های بانکی قبلی و  موجود نیز امکان دریافت شماره شبا دارند.

– شبا بانکی متعلق به یک حساب بانکی مسدود مورد قبول واقع نخواهد شد. چنان چه مدت زیادی است که از وضعیت مسدودی یا فعال بودن حساب خود بی اطلاع هستید، لازم است قبل از کار با سامانه، وضعیت حساب را از بانک سوال کنید.

– شماره شبا متعلق به حساب مشترک اشخاص مورد تایید سامانه قرار نخواهد گرفت.

– شماره شبا حساب بانکی اشخاص حقوقی در  سامانه سهام عدالت با تایید مواجه نخواهد شد.

– سود سهام عدالت به صورت انفرادی به حساب شخص سهامدار واریز می شود، لذا برای هر نفر از اعضای خانوار باید یک شماره شبا که به نام شخص مشمول باشد در سامانه ثبت شود.

– برای کودکان و افراد تحت تکفل زیر سن قانونی باید شماره شبا به نام خود آن ها در سامانه ثبت شود و سود سهام عدالت به حساب سرپرست خانوار یا قیم و وکیل واریز نمی شود.

– تنها پیامکی که از سوی سامانه سهام عدالت و سازمان خصوصی سازی برای افراد ارسال می شود این است که شماره شبا وارد شده با نام مشمول مطابقت ندارد یا شبا ثبت شده متعلق به یک حساب بانکی مسدود است، به همین دلیل به پیامک های دیگر که تحت عنوان سهام عدالت از شماره های ناشناس ارسال می شود، نباید توجه شود.

– دوره بررسی و تطبیق منجر به تایید یا عدم تایید شماره شبا در حدود ۱۵ روز است. سازمان خصوصی سازی از طریق سیستم بانکی طی این مدت شبا بانکی مشمولان را بررسی می نماید و در صورت تایید، پیام تایید نهایی شبا از طریق سامانه قابل مشاهده است.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش