- پایگاه تحلیلی خبری صدای نهاوند - https://sedaynahavand.ir -

تشییع رهبر شهید، تجلی عشق مردم به ولایت است

حجت‌الاسلام  محمدرضا محمدی در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، با اشاره به قرار گرفتن نهاوند در مسیر تردد زائران استان‌های غربی کشور و زائران کشور عراق، اظهار کرد: هشت موکب مردمی در ورودی و خروجی شهرستان برای پذیرایی از عاشقان ولایت و شرکت‌کنندگان در آیین تشییع و تدفین رهبر شهید برپا خواهد شد و کمک‌های مردم زمینه ارائه خدمات شایسته‌تر به زائران را فراهم می‌کند.
 
وی با قدردانی از حضور گسترده مردم در صحنه‌های مختلف، افزود: حضور پرشور و آگاهانه مردم در ماه‌های اخیر نشان‌دهنده بصیرت، روحیه انقلابی و پایبندی آنان به آرمان‌های انقلاب اسلامی است و از همه اعضای ستادهای مردمی، خادمان موکب‌ها و افرادی که برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم تلاش می‌کنند، صمیمانه تقدیر می‌کنم.
 
 
 
وی در پایان با دعوت از مردم برای حضور در آیین تشییع رهبر شهید، خاطرنشان کرد: حضور گسترده مردم در این مراسم، نمایش اقتدار، وحدت و وفاداری ملت ایران به آرمان‌های انقلاب اسلامی و ولایت خواهد بود و از افرادی که با خودروهای شخصی عازم این مراسم هستند درخواست می‌شود در صورت امکان، سایر علاقه‌مندان را نیز همراه خود ببرند تا افراد بیشتری بتوانند در این حماسه تاریخی حضور یابند.