- پایگاه تحلیلی خبری صدای نهاوند - https://sedaynahavand.ir -

دستگیری قاتل نوجوان ۱۵ ساله در کمتر از ۱۲ ساعت در نهاوند

به گزارش اختصاصی خبرنگار صدای نهاوند،”سرهنگ ستادمحرم خوش‌روش” در تشریح این خبر بیان داشت: شب گذشته در پی وقوع نزاع خونین بین دو نوجوان ۱۵ ساله نهاوندی در یکی از خیابان های این شهر متاسفانه یکی از این دو نوجوان بر اثر اصابت چاقو توسط طرف دیگر نزاع و درگیری به قتل رسید که در این خصوص شناسایی و دستگیری قاتل بلافاصله در دستور کار ماموران پلیس آگاهی نهاوند قرار گرفت. 
 
وی افزود: در همین راستا ماموران پلیس آگاهی به سرپرستی جانشین انتظامی شهرستان پس از هماهنگی با مقام قضایی و با انجام اقدامات فنی و تخصصی در کمتر از ۱۲ ساعت  پس از وقوع قتل موفق به شناسایی قاتل و دستگیری او طی یک عملیات  موفق ضربتی و مقتدرانه در مخفیگاهش شدند.
 
سرهنگ خوش‌روش در خاتمه با اشاره به اعتراف قاتل ۱۵ ساله به قتل  دیگر نوجوان ۱۵ ساله نهاوندی ، علت و انگیزه این قتل را اختلافات شخصی عنوان کرد که تحقیقات تکمیلی پلیس جهت روشن شدن ابعاد موضوع ادامه دارد.