- پایگاه تحلیلی خبری صدای نهاوند - https://sedaynahavand.ir -

زمین بدون ساخت در شهرک امیر کبیر نهاوند به صف انتظار باز می گردد

علی جلالوند، در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند،گفت: قرار است با پایان پروسه ساخت مسکن ملی در شهرستان نهاوند در مجموع یک هزار و ۲۸۱ متقاضی صاحب مسکن شوند که شامل حدود یک هزار و ۱۳۴ متقاضی در شهر نهاوند، ۱۱۷ متقاضی در فیروزان (در قالب نهضت ملی) و ۳۰ واحد در برزول (اقشار کم درآمد) می‌باشد.

وی بیان کرد: در حال حاضر واحدهای ۲۷۴ واحدی و ۴۵ واحدی شهرک حیدری پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی دارند همچنین پروژه‌های ۴۶ واحدی نیز با ۶۰ درصد پیشرفت، نویدبخش این است که بزودی این پروژه تحویل متقاضیان داده می‌شوند.

جلالوند ادامه داد: در حقیقت مراحل تزریق تسهیلات بانکی که موضوع حیاتی تکمیل پروژه‌هاست، به طور مستقیم به تعهدات مالی متقاضیان گره خورده است، به این نحو که اگر متقاضیان واریزی‌های خود را به موقع انجام دهند، کمک‌های بانکی نیز به موقع تزریق خواهد شد.