- پایگاه تحلیلی خبری صدای نهاوند - https://sedaynahavand.ir -

نهاوند را به عنوان پایلوت حق‌خورده استان همدان معرفی کنید

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، علیرضا نثاری ظهر امروز در جلسه ستاد توسعه، پیشرفت و رفع موانع تولید شهرستان نهاوند؛اظهار کرد: تکرار مکررات در نهاوند تا کی؟؟؟ اگر وظایف ذاتی هر ارگان انجام شود نیازی به پیگیری نیست.

نثاری بیان کرد: نهاوند را به عنوان پایلوت حق‌خورده استان باید جلو ببریم در غیر اینصور در هیچ جلسه توسعه‌ای شرکت نخواهم کرد. 

وی افزود: وام برای شهرک‌های صنعتی و تولیدی در استان لحاظ می‌شود، دریغ از یک عدد اعلامی برای نهاوند!!! 

نماینده نهاوند گفت: هر واحدی که قصد تولید ندارد و شهرک را معطل خود کرده است، خلع ید یا تعیین تکلیف شوند تا واحدهای جدید که قصد تولید دارند شروع به فعالیت کنند. 

علیرضا نثاری بیان کرد: تعیین تکلیف شهرک صنعتی و واحدهای بلاتکلیف در نهاوند باید انجام شود نهاوند ظرفیت سه شهرک صنعتی را دارد، اما متاسفانه در بلاتکلیفی واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل، بلاتکلیف مانده است. 

وی در پایان گفت: هدف توسعه تولید است، در حالی که عمده زیر ساخت‌ها با مشکل مواجه شده و سال هاست اقدام عملی و اساسی انجام نشده است.