- پایگاه تحلیلی خبری صدای نهاوند - https://sedaynahavand.ir -

آموزشگاههای هیات امنایی نهاوند مجاز به دریافت مبلغی بیش از مصوبه قانونی نیستند

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، هادی سلگی سه شنبه شب در نشست شورای آموزش و پرورش این شهرستان نقش مدارس هیات امنایی را در برطرف کردن بسیاری از مشکلات آموزشی و پرورشی مثبت ارزیابی کرد.
وی با بیان اینکه مبالغ دریافتی از سوی مدارس هیات امنایی کمک هزینه فعالیت های فوق برنامه است گفت: برخلاف اینکه برخی تصور می کنند مبالغ دریافتی به عنوان شهریه محسوب می شود باید اذعان کرد که این هزینه با عنوان کمک هزینه خدمات آموزشی و پرورشی صرف برگزاری خدمات کلاس های فوق برنامه آموزشی و پرورشی، تقویت تجهیزات مورد نیاز آموزشگاه و یا کمک به شاداب سازی محیط آموزشی می شود و هیچ ارتباطی با شهریه ندارد.
وی ادامه داد: برای تصویب کمک هزینه خدمات فوق برنامه این مدارس ابتدا هیات امنا هر آموزشگاه باید پیشنهاد خود را به شورای آموزش و پرورش ارائه کرده و مدیر آموزشگاه با حضور در نشست این شورا ضمن ارائه برنامه های کاری خود ، از مبلغ پیشنهاد شده دفاع می کند که پس از بحث و بررسی توسط اعضا در نهایت مبالغ مورد نظر چنانچه توجیه داشته باشند به تصویب می رسند و برای اجرا به مدارس مورد نظر ابلاغ می شود.
وی گفت: هیچکدام از آموزشگاههای هیات امنایی مجاز به دریافت مبلغی بیش از آنچه به تصویب شورای آموزش و پرورش رسیده باشد ندارند و در صورت مشاهده مطابق قانون برخورد لازم به عمل می آید .
مدیر آموزش و پرورش نهاوند حمایت از افراد کم بضاعت یا زیر پوشش را در این مدارس مورد تاکید قرار داد و گفت: بر اساس عملکرد سالهای گذشته این افراد به طور کامل از پرداخت هزینه مدارس هیات امنایی معاف می شوند و به افرادی که توان مالی آنها بالا نیست تخفیفاتی داده می شود.
وی میزان رضایت مندی و استقبال اولیا از این مدارس را خوب ارزیابی کرد و گفت: با توجه به اینکه اولیا دانش آموزان در این رابطه به خوبی توجیه شده و می دانند که مبالغ پرداختی توسط آنان صرف امور آموزشی و پرورشی فرزندانشان می شود لذا استقبال آنان از این مدارس خیلی خوب است به گونه ای که در فصل نام نویسی ، مدارس هیات امنایی به سرعت ظرفیتشان تکمیل می شود .
در سال تحصیلی ۹۵-۹۶ بیش از ۲۴ هزار دانش آموز نهاوندی در سه دوره تحصیلی مشغول به تحصیل هستند و در حال حاضر ۱۶ آموزشگاه از مجموع ۲۳۵ آموزشگاه شهرستان تبدیل به مدارس هیات امنایی شده اند که ۶ آموزشگاه مربوط به دوره ابتدایی ، پنج آموزشگاه مربوط به دوره متوسطه اول و پنج آموزشگاه نیز مربوط به متوسطه دوم است.
از مجموع ۲۴ هزار نفر دانش آموز این شهرستان سه هزار و ۵۰۰ نفر معادل ۱۵ درصد آنان در مدارس هیات امنایی مشغول به تحصیل هستند.
مدارس هیات امنایی بر اساس مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش و در راستای قانون شورای آموزش و پرورش با هدف ایجاد زمینه های لازم برای مشارکت اولیا در ارتقا کیفیت آموزشی تشکیل شده است.