محمود مصباح در گفتگو با پایگاه خبری صدای نهاوند اظهار داشت: هر جامعهای چیستی خودش را در قالب پاسداشت مقام فرهیختگان علمی و فرهنگی جستجو میکند.
مصباح بابیان اینکه پشتوانههایی مثل بوعلی سیناها و حافظها سند هویت ملی و مهندسین فرهنگ در مسیر طراحی تربیت اجتماعی هستند، گفت: بزرگترین اینها الگو گزینی مناسب برای نسل جوان و نوجوان جامعه است.
وی بابیان اینکه «محمدرضا عبدالملکیان» چهره ماندگار و نام دار شعر معاصر بهعنوان برگی از هویت ملی در الگو گزینی رفتار اجتماعی مورد پاسداشت قرار خواهد گرفت، گفت: وی شاعری است که درنهایت معروف بودن رسانهای و ادبی به لحاظ طبیعتگرایی به زادگاهش وفادار مانده است.
مصباح بابیان اینکه آیین تکریم و نکوداشت این شاعر برجسته نهاوندی فردا در نهاوند برگزار می شود، گفت: ستاد گرامیداشت مفاخر شهرستان کمیتههای ۸ گانه را در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نهاوند فعال کرده است.
وی کمیته ها را شامل کمیته تبلیغات و اطلاعرسانی، مالی و پشتیبانی، سمعی و بصری، و غیره عنوان کرد و گفت: این کمیته ها بهمنظور تسریع در امور و انجام هر چهبهتر برنامهها تشکیل شده است.
مصباح افزود: برگزاری آیین نکوداشت، رونمایی از سردیس استاد و نصب آن دریکی از مراکز اصلی شهر، نامگزاری یکی از خیابانهای شهر به نام استاد عبدالملکیان، اعطای بسته فرهنگی از آثار استاد به شرکت کنندگان در آیین نکوداشت و تجلیل از مقام این شاعر برجسته از برنامه های پیش بینی شده در روز پنج شنبه ۸ مهر ماه در نهاوند خواهد بود.
وی افزود: آیین نکوداشت پنج شنبه در محل تالار اندیشه مجتمع فرهنگی و هنری امام خمینی (ره) و با حضور مدیران و مسئولان استانی و شهرستانی، شعرا، نویسندگان، هنرمندان، دوست داران استاد عبدالملکیان و عموم مردم برگزار خواهد شد.
لازم به توضیح است که استاد عبدالملکیان متولد سال ۱۳۳۱ و ۶۴ ساله است و حدود چهل سالی میشود که به طور جدی شعر میگوید، وی سال ۱۳۶۸ دفتر شعر جوان را پایهگذاری کرد و تا همین پنج سال قبل مدیر عاملی آن را برعهده داشت.
مسئولیت بخش شعر و ادب طرح شمسه، عضویت در هیئت مؤسس خانه هنرمندان ایران و حضوری ۲۰ ساله در شورای شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و انتشار مجموعههای متعدد شعری از جمله «مه در مه»، «ردپای روشن باران» و «آوازهای آبادی» از جمله فعالیت های کاری وی به شمار می آیند.