حمید جهانیان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند اظهار داشت: برخی از قصابیهای شهرستان نهاوند نسبت به اجرای طرح «پیش سردکردن گوشت» اعتراض داشتند و به همین خاطر طی هفته گذشته اعتراض خود را با تعطیلی چند واحد نشان دادند.
جهانیان گفت: براساس طرح سازمان دامپزشکی که «پیش سرد کردن» گوشت نام دارد، گوشت دام بلافاصله پس از کشتار در دمای صفر تا چهار درجه قرار میگیرد که این موضوع منجر به تغییرات طبیعی اسیدیته گوشت و درنتیجه از بین رفتن تمام عوامل بیماریزا و میکروبهای گوشت قرمز میشود.
وی افزود: بعد از برگزاری جلسات متعدد مسئولان مربوطه با قصابان نهاوند از فردا یک شنبه تمام قصابی های نهاوند اقدام به کشتار کنند و بعد از نگهداری ۲۴ ساعته گوشت در قسمت پیش سرد کشتارگاه لاشههای سرد شده گوسفند و گوساله از روز دوشنبه بدون هیچ افزایش قیمتی و با همان قیمت سابق به بازار [1] عرضه میشوند.
جهانیان درباره مباحث مطرح شده از سوعده ای در سطح شهرستان نهاوند مبنی بر اینکه اجرای طرح پیشسرد کردن گوشت باعث افزایش قیمت آن در بازار خواهد شد، گفت: چنین اتفاقی رخ نمیدهد.