به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، دکتر محمودرضا رسولی در خصوص اجبار اداره کل دامپزشکی استان به قراردادن گوشت های ذبح شده در بخش پیش سرد کشتارگاه ها به خبرنگار ما گفت: کشتارگاه ملایر با تغییر در ساختار کشتارگاه و ساختمان آن نخستین کشتارگاه استان بود که این بخش را اضافه کرد و در کنار آن کشتارگاه نهاوند هم این هفته و کشتارگاه صالح آباد که کشتارهای مربوط به شهر همدان را انجام می دهد تا هفته دولت بخش پیش سرد خود را راه اندازی می کنند.
وی با بیان اینکه قرار گرفتن گوشت دام های تازه ذبح شده در ۲۴ ساعت اولیه در دمای ۲تا ۴ درجه سانتیگراد مانع رشد ویروس بیماری تب کندو می شود.
مدیر کل دامپزشکی استان همدان اظهارداشت:خوشبختانه در استان همدان تاکنون هیچ موردی از این بیماری دیده نشده است و ما با اقدامات پیشگیرانه به دنبال جلوگیری از این اتفاق در استان هستیم.
رسولی با بیان اینکه ۷۰ درصد ذبح های دام استان همدان در این سه کشتارگاه مجهز شده به بخش پیش سرد انجام می شود اظهارداشت: ما در استان همدان ۸ کشتارگاه وجود دارد که ۵ کشتارگاهان صنعتی و ۳ کشتارگاه آن سنتی است و ما با توجه به رعایت نشدن استاندارد های دام و ذبح در کشتارگاه های سنتی به دنبال تعطیلی آنها هستیم.