به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، اسداله بداغی اظهار داشت: براساس سیاستهای دولت، احداث سد برای تخصیص کشاورزی با توجه به وضعیت هزینهها و وضعیت مالی دولت در اولویت دولت برای تخصیص ردیف اعتباری نیست.
وی بیان کرد: به دنبال این هستیم تا برای سد مخزنی گرین مجوز تخصیص شرب و صنعت گرفته شود که این موضوع در وزارت نیرو در دست بررسی است و امیدواریم تا یک ماه آینده مجوز تخصیص شرب این سد عملیاتی شود.
بداغی با اعلام اینکه پروژه سد گرین نهاوند تعطیل شده و پیمانکار تجهیزات خود را در این پروژه جمعآوری کرده است، عنوان کرد: براساس قیمت گذاری سال ۹۴ برای اجرای پروژه سد گرین نهاوند ۲۵۰ میلیارد تومان نیاز است که ۹۰ میلیارد تومان نسبت به سال ۸۹ افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه این سد ظرفیت تنظیم ۱۲۰ میلیون مترمکعب آب و ذخیره ۴۰ میلیون مترمکعب را دارد، عنوان کرد: در فصول زراعی آب این منطقه را کشاورزان استفاده کرده و خروجی نداریم ولی در فصول غیرزراعی رودخانه گاماسیاب به عنوان یکی از سرشاخههای کرخه به این سمت هدایت میشود.
معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقهای همدان با اعلام اینکه در صورت تامین اعتبار میتوان سه ساله پروژه را اجرایی کرد، عنوان کرد: چند تامین کننده مالی کشور از جمله قرارگاه خاتمالاوصیا آمادگی خود را برای اجرای این پروژه اعلام کردهاند.
وی با اعلام اینکه محل اجرای سد گرین نهاوند در ۲۰ کیلومتری جنوب شهرستان نهاوند قرار دارد، گفت: نوع این سد سنگریزهای هسته رسی بوده که ۶٫۳ میلیون مترمکعب حجم بدنه سد گرین نهاوند خواهد بود.
بداغی با اشاره به اینکه طول تاج این سد ۶۱۱ متر است، اظهار داشت: اجرای این سد میتوان رخدادی بزرگ در غرب کشور باشد چراکه ظرفیت بالایی برای ذخیره آب در این سد ایجاد میشود ولی امیدواریم اعتبارات لازم برای اجرای این سد تخصیص یابد تا بتوان در زمان مقرر آن راعملیاتی کرد.