- پایگاه تحلیلی خبری صدای نهاوند - https://sedaynahavand.ir -

گسترش بیمه در بین کشاورزان باید به فرهنگ تبدیل شود

صدای نهاوند:

فرماندار نهاوند گفت: با توجه به خطر بالای شرایط آب و هوا و ناپایداریهای جوی لازم است از سوی جهاد کشاورزی اطلاع رسانی های لازم درباره بیمه انجام و این مساله به یک فرهنگ در بین کشاورزان تبدیل شود.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، کریم حمیدوند روز دوشنبه در دیدار با مدیر و روسای ادارات جهاد کشاورزی نهاوند که به مناسبت هفته جهاد کشاورزی برگزار شد افزود: با توجه به تجارب سالهای اخیر به کشاورزان به ویژه باغداران توصیه می کنیم با بیمه به موقع محصولات باغی و کشاورزی خود، بتوانند از حمایت های مالی صندوق بیمه کشاورزی بهره مند شوند.
وی افزود: با وجود اهمیت فراوان بیمه محصولات کشاورزی در جبران بخشی از خسارت های ناشی از حوادث غیر مترقبه توسط صندوق بیمه، اما آنگونه که انتظار می رود آمار رضایت بخشی از بیمه محصولات کشاورزی دیده نمی شود.
وی اطلاع رسانی به موقع به کشاورزان را عاملی تاثیر گذار در بیمه محصولات کشاورزی ذکر کرد و افزود: در این زمینه باید در خصوص افزایش میزان پوشش بیمه محصولات کشاورزی با همکاری کارشناسان مربوطه اهتمام بیشتری به عمل آمده و تمهیدات لازم به کار گرفته شود.
وی نقش کشاورزی شهرستان را در سطح استان ممتاز عنوان کرد و گفت: شهرستان نهاوند به واسطه وجود شرایط مناسب اقلیمی دارای موقعیت و جایگاه خوبی در سطح استان برخوردار است و در بسیاری از محصولات حتی در سطح کشور مقام اول را دارا می باشد .
وی از بخش کشاورزی به عنوان یکی از بخشهای مهم اقتصادی که می تواند در زمینه تحقق شعار سال اثر گذاری بالایی داشته باشد یاد کرد و گفت: دولت با وجود داشتن تنگناهای شدید مالی و اقتصادی توجه زیادی به کشاورزی دارد و در زمینه کارهای زیر بنایی کمکهای بلاعوض به کشاورزان می دهد.
وی اظهار کرد: اعتماد مردم مهمترین سرمایه نظام است لذا باید قول هایی که در بحث های مختلف همانند کشاورزی داده می شود عملی شود تا اعتماد مردم نسبت به دولت کم نشود.
حمیدوند توسعه طرح مکانیزاسیون در همه بخش های کشاورزی را عامل توسعه کشاورزی عنوان کرد و گفت: طرح های مکانیزه که در بخش کشاورزی فعال شده باید توسعه پیدا کند تا بتوانیم به سمت کشاورزی نوین پیش برویم و از این طریق با هزینه های کمتر بهره وری بیشتری را از منابع بدست آوریم.
در حال حاضر بیش از ۷۰ هزار هکتار اراضی دیمی و آبی در نهاوند وجود دارد که حدود ۵۰ هزار هکتار آن زیر پوشش محصولات باغی و زراعی قرار دارد .
این شهرستان در بسیاری از محصولات در سطح استان مقام اول را دارا می باشد .
از مهمترین محصولات باغی و زراعی نهاوند می تواند به گندم ، جو ، کلزا، کشنیز ، نخود ، سیب ، هلو ، گردو اشاره نمود.