- پایگاه تحلیلی خبری صدای نهاوند - https://sedaynahavand.ir -

مسیر های صعود قله گرین نهاوند توسط شرکت اسکان راه زاگروس ایمن شد+تصاویر

صدای نهاوند:

با پیگیری و رایزنی فرماندار شهرستان نهاوند و همت و تلاش مدیر عامل شرکت اسکان راه زاگروس نهاوند مسیر های صعود قله گرین نهاوند ایمن شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، فرماندار نهاوند از فراهم شدن زیرساخت های صعود  به رشته کوه گرین  و قله یال کبود خبر داد.

کریم حمیدوند اظهار داشت: با توجه به وقوع حادثه و مصدوم شدن تعدادی از کوه نوردان در سال جاری و سالهای گذشته ایمن سازی کوهستان در اولویت های اصلی فرمانداری شهرستان نهاوند قرار گرفت.

حمیدوند گفت: موقعیت جغرافیای کم نظیر و زیبای رشته کوه گرین و قله یال کبود نهاوند موجب شده است  که هر ساله تعدادی زیادی از تیم های کوه نوردی شهرستان های مختلف کشور به نهاوند سفر کنند که در سالهای گذشته و سال جاری تعدادی از این کوه نوردان بعلت مشخص نبودن مسیر صعود و نبود علائم هشدار در بین راه دچار سانحه و مصدومیت شده اند.

وی ادامه داد: در سال جاری و با آغاز فصل صعود، با همکاری و همت شرکت اسکان راه زاگروس مسیر صعود ۲/۵ نیم کیلومتری کوه گرین نهاوند و قله یال کبود با ایجاد و توسعه زیرساخت های لازم مانند نصب پایه های فلزی، نصب فانوس کوهستان و علایم هشدار و نشان دهنده مسیر، صعود کوه نوردان تسهیل شده است.

میر عامل شرکت اسکان راه زاگروس نیز در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند اظهار داشت: تا کنون برای ایمن سازی مسیر صعود به رشته کوه گرین و قله یال کبود ۱۰ میلیون تومان هزینه کره است.

نوری حمیدوند گفت: برای تسهیل در عبور از مسیر صعود به کوه گرین با پیگیری و همت فرماندار نهاوند با هزینه شخصی تصمیم گرفتم نسبت به ایمن سازی و نصب علائم هشدار و نشان دهنده در مسیر صعود به کوه گرین اقدام کنم.

حمیدوند افزود: این امر موجب توقف کمتر کوهنوردان در این مسیر شده و خطرات موجود را که طی سال های قبل بروز کرده و موجب مصدومیت چندین کوهنورد شده بود کاهش خواهد داد و دیگر هیچ کوه نوردی در این مسیر راه را گم نمی کند.

لازم به ذکر است:رشته کوه گرین  با طول بیش از ۱۸۰ کیلومتر یکی از رشته کوه های مهم غرب می باشد که مبدا صعود قله یال کبود ،از  سراب گاماسیاب در ۲۵ کیلومتری جنوب غربی نهاوند ودر محور نهاوند- نوراباد قرار دارد. این منطقه دارای دوپناهگاه و یک جان پناه می باشد که پناهگاه و جان پناه اول در ارتفاع سه هزارو ۲۰۰ متری دارای چشمه آب و پناهگاه دوم در ارتفاع سه هزارو ۵۰۰ متری احداث شده است.

کانال صدای نهاوند [1]

photo_2016-05-30_02-30-08

photo_2016-05-30_02-30-23

photo_2016-05-30_02-30-38

photo_2016-05-30_02-30-57

photo_2016-05-30_02-30-48

photo_2016-05-30_02-31-24