صدای نهاوند:
به منظور معرفی غذاهای سالم از سوی کارشناسی امور بانوان آموزش و پرورش نهاوند جشنواره غذاهای نوین با مشارکت جمعی از بانوان فرهنگی در سالن اجتماعات هنرستان آتیه سازان این شهرستان برگزار شد .
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، کارشناس امور بانوان آموزش و پرورش نهاوند هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج تغذیه سالم، معرفی غذاهای سالم و ایمن، رعایت رژیم غذایی متناسب با شرایط سنی هر فرد و پرهیز از استفاده از غذاهای آماده و فریز شده عنوان کرد.
شهلا بحیرایی گفت: همه ساله از سوی این کارشناسی به مناسبتهای مختلف جشنواره غذاهای سنتی برگزار می شود که امسال این جشنواره با عنوان غذاهای نوین برپا گردید و هدف آن ضمن ایجاد تنوع ، معرفی غذاهای سالم از هر گروه غذایی می باشد .
وی غذای سالم و ایمن را تهیه شده از مواد اولیه سالم دانست، و گفت: رژیم غذایی سالم نیازهای اساسی بدن به املاح، ویتامین ها و مواد مغذی را بدون تهدید به اضافه وزن و ایجاد بیماری فراهم می کند.
وی تصریح کرد: البته در غذاهای سنتی ایرانی مشروط به رعایت طبخ سالم به دلیل تنوع و تعادل با معیار های تغذیه سالم انطباق بیشتری وجود دارد اما با توجه به اینکه امروزه عادات غذایی خانواده ها به سمت غذاهای نوین گرایش پیدا نموده لذا معرفی غذاهایی که دارای خواص غذایی باشند نیز می تواند در گرایش خانواده ها سهم به سزایی داشته باشد.
قابل ذکر است در جشنواره تهیه غذای سالم و ایمن جمعی از بانون فرهنگی با استفاده از مواد اولیه با کیفیت، اقدام به طبخ غذا، پیش غذا، دسر و … نمودند که در داوری این غذاها علاوه بر طعم و مزه، سالم بودن آن غذا شامل میزان پایین نمک، شکر و روغن نیز مورد ارزیابی قرارگرفت.
در این پایان این مراسم از سه نفر شرکت کننده برتر که حائز بیشترین امتیاز از سوی هیات داوران شده بودبا لوح تقدیر و هدیه تجلیل به عمل آمد.