- پایگاه تحلیلی خبری صدای نهاوند - https://sedaynahavand.ir -

مردم نان تیره و سبوسدار مصرف کنند

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، معصومی در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان نهاوند اظهار کرد: در کشور ما ۶۳ درصد انرژی افراد از طریق نان تأمین می‌شود اما متأسفانه مصرف برخی از نان‌های صنعتی امروز نه تنها به سلامتی کمک نمی‌کند بلکه موجب مسائل گوارشی نیز می‌شود که علت عمده آن حذف سبوس از آرد است.

معصومی افزود: سبوس‌گیری بسیار به کیفیت نان آسیب می‌زند و چون برای کارخانه‌داران سود اقتصادی دارد و سبوس را به شکلی جداگانه به فروش می‌رسانند بنابراین به حذف سبوس از آرد اقبال بیشتری دارند.

وی همچنین با اشاره به اینکه هر سه ماه یکبار در دانشگاه علوم پزشکی همدان میزان سموم در محصولات کشاورزی پایش و بررسی می‌شود گفت: ماشین‌ آلات فرآوری تولید و پخت نان باید بروزرسانی شوند، همچنین مخمر یارانه‌ای نیز در این دستورالعمل پیش‌بینی شده است.