به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، علیرضا غلامی ظهر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه نهاوند، با انتقاد از حاکم شدن نگاه سیاسی در آموزش و پرورش ، بر پرهیز از دخالت ناموجه عناصر سیاسی در آموزش و پرورش تأکید کرد.
غلامی گفت: آموزش و پرورش نباید جولانگاه گروههای سیاسی باشد تا زمانی که در نهاوند هستم سیاسی کاری در بدنه آموزش و پرورش راهی ندارد.
با توجه به اطلاعرسانی عمومی صورت گرفته از طریق رسانهها؛ شهرستان نهاوند در زمینه برگزاری دوره سوادآموزی از ۶۹ نفر در سال گذشته به ۲۰۰ نفر در سال جاری رسیده است.
رئیس اداره آموزشوپرورش نهاوند با اشاره به اینکه شاخص تعریفشده برای نهاوند ۳۳۰ نفر است، گفت: با کمک بخشداران و مسئولین رشد خوبی در این زمینه داشته ایم اما بازهم برای رسیدن به هدف تعریفشده باید تلاش کرد.
وی با اشاره به اینکه در دوره انتقال سال گذشته ۱۰۰ نفر ثبتنام و امسال ۱۱۴ نفر و در دوره تحکیم سال گذشته ۵۰ نفر و امسال ۱۰۳ نفر ثبتنام داشتهایم، گفت: درمجموع حدود ۶۶ درصد از تعهدی که اداره کل استان برای ما تعیین کرده محقق شده است.
غلامی با اشاره به اجرای برنامههای مختلف، گفت: هدف ریشهکن کردن بیسوادی در جامعه با آموزش مهارت های لازم است.
رئیس آموزشوپرورش نهاوند همچنین بابیان اینکه طی سال گذشته ۴ هزار و ۸۰۰ ساعت کلاس جبرانی آموزشی برای دانش آموزان نهاوندی برگزارشده است، گفت: به دنبال افزایش قبولی دانش آموزان در رشتههای پزشکی هستیم که این مهم مستلزم افزایش کلاسهای جبرانی و تقویتی است.
غلامی با بیان اینکه توازن رشتهای دغدغه دولت، مجلس و وزارتخانه است، گفت: شمار کلاسهای هنرستانی نهاوند در سال گذشته ۵۱ کلاس بوده که امسال به ۸۳ کلاس افزایش پیداکرده است.
رئیس آموزشوپرورش نهاوند با اشاره به تقویت استعدادهای عملی دانش آموزان و میزان رشد قبولی دانش آموزان در پایههای مختلف، گفت: تنها در بحث ریاضی پایه دهم نسبت به قبل افت داشته ایم.
رئیس آموزشوپرورش نهاوند در خصوص وضعیت سیستم گرمایشی مدارس نهاوند نیز گفت: ۲۱۲ آموزشگاه دولتی در شهرستان نهاوند وجود دارد که از این تعداد ۱۰۵ مدرسه دارای سیستم گرمایشی استاندارد، ۱۰۳ آموزشگاه دارای بخاری هرمنوتیک، ۳ آموزشگاه با جمعیت کم بهصورت کانکسی و با سیستم گرمایشی برقی و یک آموزشگاه عشایری سیار نیز دارای وسیله گرمایشی نفتی است.
وی با تأکید بر اینکه ۵۰ درصد مدارس شهرستان از سیستم گرمایشی استاندارد بهرهمند هستند، گفت: مدارسی که از بخاریبرقی و نفتی استفاده میکنند دارای جمعیت بسیار کم هستند و مدرسهای که مختص عشایر است دانش اموزان در ابتدای فصل سرما از شهرستان به سمت مناطق گرمسیر کوچ میکنند.
غلامی با اشاره به وضعیت سرویس بهداشتیهای مدارس نهاوند نیز گفت: طی آخرین بررسیها در حال حاضر ۴ مدرسه شهرستان دارای سرویس بهداشتی بسیار نامناسب هستند که درخواست ساخت مجدد به سازمان نوسازی دادهشده و ۲۰ آموزشگاه هم نیازمند تعمیر هستند.
وی در خصوص تغییر وضعیت تعدادی از معلمان نیز گفت: اقداماتی توسط مسئولین صورت گرفته اما بهتر بود به نتیجه نهایی می رسید و سپس اطلاعرسانی صورت میگرفت چراکه این مهم که از سال ۱۳۹۱ با توجه به مصوبه مجلس آغازشده بهصورت سهمیه در حال اجراست.