به گزارش صدای نهاوند،احمد باقری گفت: با توجه به اینکه بیشترین مصرف آب در استان همدان در بخش کشاورزی نهاوند انجام میشود در چندین سال با کشاورزان شهرستان جلسات متعددی را برگزار کردیم و در این جلسات از کشاورزان شهرستان تقاضا کردیم که سطح زیرکشت محصولاتی که آب زیادی مصرف میکنند را پایین بیاورند و در مقابل کشت محصولات کمآب بر را جایگزین این محصولات کنند.
باقری بیان کرد: به عنوان مثال خیار که یکی از محصولات پرآب بر است و در سالهای گذشته سطح زیر کشت این محصول در شهرستان نهاوند به چهار هزار هکتار میرسید و نهاوند به عنوان شهری که تولید کننده عمده محصول خیار در منطقه مطرح بود طی جلسات توجیهی که با کشاورزان برگزار کردیم سطح زیر کشت این محصول را به میزان قابل توجهی در شهرستان کاهش دادیم و به حدود ۷۰۰ هکتار رساندیم.
باقری اظهار داشت: در حال حاضر ۹۵ درصد روغن خوراکی خانوارهای ایرانی وارداتی است و بیشترین وابستگی بخش کشاورزی در بخش مصارف غذایی ایران در بخش روغن است که از همین روی کشت محصول کمآب بری مانند دانههای روغنی کلزا که جزء نیازهای اساسی کشور است در دستور کار بخش کشاورزی در کل کشور قرار گرفته است.