صدای نهاوند:
مدیر آموزش و پرورش نهاوند گفت: کار استاندارد سازی سیستم های گرمایشی مدارس که از سال گذشته در نهاوند آغاز شده تاکنون در ۲۲ آموزشگاه به اجرا در آمده است که عمده آنها در مناطق روستایی قرار دارد.
علیرضا تکلو در گفتگو با صدای نهاوند افزود: با توجه به سیاستهای دولت در زمینه استاندارد سازی سیستمهای گرمایشی مدارس به منظور جلوگیری از حوادث آتش سوزی ، سال گذشته ۱۳ آموزشگاه و امسال نیز ۹ آموزشگاه تا ابتدای مهر ماه استاندارد سازی شده است.
وی گفت: علاوه بر این، کار استاندارد سازی سیستمهای گرمایشی شش آموزشگاه دیگر در دست اقدام است که پیمانکار آن مشخص شده و بزودی مراحل اجرایی آن آغاز می شود.
وی افزود: کار استاندارد سازی در سال جاری با هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار طی دو مرحله انجام شده که در مرحله اول چهار میلیارد ریال و در مرحله دوم نیز چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار به آن اختصاص داده شده است.
مدیر آموزش و پرورش نهاوند در ارتباط با وضعیت سیستمهای گرمایشی مدارس نهاوند افزود: در حال حاضر هیچگونه بخاری نفتی چکه ای در مدارس این شهرستان وجود ندارد و در بازدیدهایی که از تمام مدارس گرفته اینگونه بخاریها جمع آوری شده و به جای آن بخاریهای استاندارد و کاربراتوری جایگزین شده است.
وی گفت: علاوه بر تجهیز مدارس به بخاریهای استاندارد ۵۵ آموزشگاه این شهرستان نیز دارای سیستم حرارت مرکزی از نوع شوفاژ و پکیج می باشد.
تکلو در ارتباط با تامین سوخت مدارس دارای بخاری نفتی استاندارد نیز گفت: خوشبختانه در زمستان امسال ۱۵۰ هزار لیتر سوخت نفت از سوی فرمانداری به مدارس این شهرستان اختصاص یافته که در مدارس ذخیره شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
وی در پایان با توجه به عزم دولت برای استاندارد سازی سیستم گرمایشی تمام مدارس افزود: خوشبختانه برای سیستم گرمایشی مدارس هیچگونه مشکل اعتباری وجود ندارد و دولت در نظر دارد که تا پایان سال ۹۵ ، سیستم گرمایشی تمامی مدارس را با یک سری اولویت ها استاندارد سازی نماید .