به گزارش صدای نهاوند مومن علی دارابی افزود: در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت برای نخستین بار پس از انقلاب اسلامی، عملیات اجرای طرح هتلینگ در بیش از ۶هزار مترمربع در ۱۸ بخش بیمارستان های آیت الله علیمرادیان و شهیدحیدری نهاوند با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال از سوی دولت تدبیر و امید اجرایی شد.
وی ادامه داد:همچنین طرح استانداردسازی تجهیزات پزشکی با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال در این ۲ بیمارستان در حال انجام است که تاکنون ۹۰ درصد پیشرفت داشته و رضایتمندی ۹۳ درصدی بیماران از محیط فیزیکی و تجهیزاتی بیمارستان ها را به دنبال داشته است.
وی حضور پزشکان مقیم در بیمارستان برای افزایش پاسخگویی در طول شبانه روز را از برنامه های طرح تحول سلامت عنوان کرد و گفت:به منظور تضمین دریافت خدمات درمانی مناسب در ساعات شبانگاهی و روزهای تعطیل ، طرح پزشک مقیم اجرایی شد و بر این اساس هر شب، چهار پزشک متخصص در بیمارستانهای نهاوند مقیم شده اند .
مدیر شبکه بهداشت نهاوند گفت: هم اکنون پس از چهارسال اجرای طرح تحول سلامت، بیش از ۱۹۰هزار نفر در این شهرستان زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفته اند و سطح پوشش این بیمه از ۸۸ درصد به ۹۹ درصد رسیده و خدمات پوششی آن برای شهروندان کم بهره و محروم به صورت رایگان انجام می شود.
دارابی افزود: در بسته خدمتی ارتقای کیفیت معاینه ویزیت پزشکان تلاش شده پزشکان با افزایش زمان معاینه و رعایت استانداردها در مراکز دولتی کیفیت خدمات خود را افزایش دهند تا افزون بر اهمیت دادن به معاینات و تشخیص های بالینی ، از اقدامات غیر ضروری پاراکلینیکی و تشخیصی خودداری شود.
وی بیان کرد: در چهارسال گذشته ۵۹ پزشک عمومی و ۴۳ متخصص در مراکز خدمات جامع سلامت و کلینیک های دولتی و اورژانس ،بیماران مراجعه کننده را با رعایت استاندارد معاینه کرده اند .
مدیر شبکه بهداشت نهاوند راه اندازی وتجهیز یک پایگاه اورژانس ۱۱۵ در شهر گیان ، کسب مجوز راه اندازه ۲ پایگاه اورژانس شهری و جاده ای درشهرک شهید حیدری و سه راهی فارسبان نهاوند، جذب ۶ دستگاه آمبولانس، احداث یک کلینیک تخصصی با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال و توسعه و ساخت اورژانس و بلوک زایمانی در بیمارستان علیمرادیان با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال را از دیگر فعالیت های انجام شده در قالب طرح تحول سلامت عنوان کرد .
مدیرشبکه بهداشت نهاوند با مقایسه برخی شاخص های درمانی قبل و بعد از اجرای طرح گفت: افزایش تعداد پزشک خانواده از ۱۵ نفر در سال ۹۲ به ۲۵ نفر در سالجاری، افزایش تعداد ماما از ۴۲ نفر در سال ۹۲ به ۳۲ نفر در سالجاری، ساخت و نوسازی ۱۵ خانه بهداشت و تجهیز ۷۸خانه بهداشت با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال از طرح هایی بوده که در این شهرستان اجرایی شد .
وی نوسازی وتجهیز مرکز آموزش بهورزی شهرستان با ۳۰ میلیارد ریال اعتبار، نوسازی هشت مرکزخدمات جامع سلامت با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال اعتبار، ساخت و تعمیر ۱۹ محل زیست پزشک با اعتبار ۴۳ میلیارد ریال و تجهیز ۱۹ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی با اعتبار هفت میلیارد ریال را از عمده ترین برنامه های اجرا شده در قالب طرح تحول نظام سلامت در این شهرستان برشمرد./ایرنا