به گزارش صدای نهاوند، احمد باقری با بیان اینکه امسال در سطح ۱۰ هکتار از اراضی شهرستان نهاوند گل محمدی کشت شد، اظهار کرد: برداشت محصول گل محمدی از مزارع نهاوند آغاز شده است.
وی با اشاره به اینکه پیش بینی شده از هر هکتار ۱٫۵ تن گل محمدی برداشت شود، ادامه داد: این محصول برای مصرف خوراکی به عنوان مربا، گلابگیری، تهیه اسانس و عصاره و مصارف دارویی مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند با اشاره به اینکه یکی از برنامههای جدی در جهاد کشاورزی توسعه کشت محصول گل محمدی است، افزود: گل محمدی از خانواده گل سرخیان محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه گل محمدی در بین ۲۰۰ گونه خانواده گل سرخیان به عنوان محصول اصلی برای اسانس گیری محسوب میشود، بیان کرد: اسانس گل محمدی کاربردیهای زیادی دارد وی میتوان از آن در صنایع بهداشتی، دارویی و غذایی بهره برد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند با اشاره به اینکه گل محمدی از گیاهان کم توقع از نظر آب به شمار میرود، ادامه داد: گل محمدی در دسته غیر بالارونده طبقه بندی شده و به شکل درختچهای به ارتفاع حدود ۱ تا ۲ متر است.
وی با بیان اینکه گل محمدی از نظر عطر و اسانس اهمیت قابل توجهی دارد، تصریح کرد: بسیاری از فعلان عرصه عطرسازی اسانس گل محمدی را مهمترین ماده اولیه این صنایع میداند.
باقری با اشاره به اینکه برداشت گل محمدی صبح زود و با تعداد زیاد کارگر انجام میشود، افزود: یک کارگر به طور میانگین روزانه بین ۲۵ تا ۳۰ کیلوگرم گل محمدی میتواند برداشت کند.